flyselskaper

Norge

Flyr fra Norge

 

Belgia

Danmark

England

Estland

Finland

Frankrike

Irland

Island

Malta

Nederland

Polen

Portugal

Russland

Spania

Sveits

Sverige

Tsjekkia

Tyrkia

Tyskland

USA

Østerrike

 

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Midtøsten

Oceania

Flyr fra Norge

sterling

Sterling er et lavpris dansk flyselskap med en rekke destinasjoner fra Oslo og Bergen til mange feriedestinasjoner i Sør Europa.

Mer info / rutekart

Besøk Sterling

 

KLM

KLM flyr til alle verdens hjørner. Det hollandske flyselskapet har avganger fra Kristiansand, Bergen, Oslo, Sandefjord og Stavanger. Fra Oslo kan du fly rimelig til Amsterdam, Dusseldorf, Madrid, Barcelona, Hamburg, Roma, Miland, Lisboa, Praha, Berlin, Luxembourg, Paris og Frankfurt.

Besøk KLM

Oversikt over ruter

 

span air

Span Air er et spansk flyselskap med ruter fra Oslo til Barcelona, Gran Canaria, Madrid, Mallorca, Malaga og Tenerife.

Besøk Span Air

 

british airways

British Airways er Englands største flyselskap. Flyselskapet har avganger fra Oslo til London. Fra London kan du fly nær sagt hvor som helst i verden. Flyselskapet er kjent for god komfort, men prisene er ofte noe dyrere enn mange andre flyselskap.

Oversikt over ruter

Besøk British Airways

 

condor

Condor er et lavpris flyselskap med en rekke avganger fra Oslo inkludert Phuket, Bangkok, Barbados, Havana, Las Vegas, Vancouver, Santo Domingo og en rekke destinasjoner i Tyrkia.

Besøk Condor

 

belgiske flyselskap

Brussel Airlines er et stort flyselskap med avganger fra Oslo til alle verdensdeler med mellomlanding i Belgia.

Besøk Brussel Airlines

aeroflot

Aeroflot er et russisk flyselskap som har flere avganger fra Oslo til Asia. Aeroflot flyr fra Oslo til Tokyo, Seoul, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Bangkok, Moskva og Ulaan Bataar. Prisene må sies og være rimelige. Du kan feks. fly fra Oslo til Hong Kong tur-retur for under 4000 kroner.

Besøk Aeroflot

 

air france

Air France tilbyr flybilletter fra Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger og Trondheim til flere hundre destinasjoner verden over. Air France har samarbeid med mange flyselskap deriblant KLM, så du på mange avgangene er det mellomlanding med bytte av flyselskap. Har spesielt gode priser til Frankrike og Paris.

Besøk Air France

 

air malta

Air Malta tilbyr rimelige flybilletter fra Oslo til Malta. Dette er den eneste avgangen selskapet tilbyr fra Norge.

Besøk Air Malta

 

air_baltic

Air Baltic har avganger fra Oslo til Riga og Vilnius. Fra der kan du fly til en rekke destinasjoner i Sør og Øst Europa som Aten, Roma, Barcelona, Minsk, Tallinn, Moskva, Odessa og Kiev. Prisene er rimelige.

Besøk Air Baltic

 

austrian

Austrian Airlines har spesielt gode priser på avganger fra Oslo til Wien, Dubai, Kairo, Mumbai, Innsbruck, Salzburg, Linz, Graz og Klagenfurt. Noen av flygningene har mellomlanding. Austrian Airlines er medlem av Star Alliance så her kan du få brukt Euro Bonus. SIdene er på norsk.

Besøk Austrian Airlines

 

blue

Blue er et lavpris Finsk flyselskap med avganger fra Oslo til Helsinki. Fra Helsinki kan du dra til de fleste storbyer i Europa og Finland inkludert Paris, Barcelona, Roma og Aten. Selskapet er medlem av Star Alliance

Besøk Blue

 

continental

Continental Airlines er et Amerikansk flyselskap med base i Texas. Flyselskapet har direkte avgang fra Oslo til New York uten mellomlandinger.

Besøk Continental

 

island air

Iceland Air har avganger fra Oslo til Reykjavik. Fra Reykjavik kan du fly rimelig til USA og byene Washington, Boston, Halifax, New York, Orlando og Toronto. Nettsiden er på norsk.

Besøk Iceland Air

 

tjekkia

Czech Airlines er et tsjekkisk flyselskap som tilbyr avganger fra Oslo til Praha, Budapest, Milan, Barcelona, Sofia, Athen, Bratislava, Kiev og Roma. Trykk på special offers for gode tilbud.

Besøk Czech Airlines

 

estonian

Estonian Air er et flyselskap med base i Estland. Flyselskapet har avganger fra Oslo til Helsinki, Riga, Tallinn og Vilnius.

Besøk Estonian Air

 

finnair

Finnair er et flyselskap med base i Finland. Har avganger fra Oslo til Helsinki. Fra Helsinki kan du dra til en rekke destinasjoner i verden inkludert 14 byer i Finland, Delhi, Singapore, Bangkok, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou, Nagoya, Osaka, Tokyo og de fleste storbyer i Europa. Finnair er medlem av One World.

Besøk Finn Air

 

fly nordic

Fly Nordic er et svensk flyselskap med avganger fra Bergen og Oslo til Stockholm. Fra Stockholm kan du dra til en rekke turistdestinasjoner og storbyer i Europa.

Besøk Fly Nordic

 

german wings

German Wings er et lavpris tysk flyselskap. Selskapet har ingen flyvninger fra Norge, men flyr fra Tyskland til alle storbyer i Europa og i Tyskland.

Besøk German Wings

Oversikt over ruter

 

island air

Iceland Air har avganger fra Oslo til Reykjavik. Fra Reykjavik kan du fly rimelig til USA og byene Washington, Boston, Halifax, New York, Orlando og Toronto. Nettsiden er på norsk.

Besøk Iceland Air

Oversikt over ruter

 

lufthansa

Lufthansa tilbyr flyreiser til store deler av verden. Fra Norge flyr Lufthansa fra Oslo til Frankfurt og Munchen. Fra Stavanger flyr selskapet til Frankfurt.

Besøk Lufthansa

 

ryan air

Ryan Air er et flyselskap basert i Irland. Avganger fra Oslo inkluderer Bremen, Frankfurt, Glasgow, Madrid, Marseille, Pisa, Barcelona, Dublin, Liverpool og Milan. Fra Haugesund flyr Ryan Air til London (Stanstead). Prisene er veldig rimelige og starter fra 89 kroner.

Besøk Ryan Air

 

jet2com

Britisk lavpris flyselskap. Flyr fra Bergen til Newcastle. Tilbyr lavpris flybilletter fra England til en rekke feriedestinasjoner som Malaga, Algarve, Mallorca og Murcia.

Oversikt ruter

Besøk Jet2.com

 

welcome air

Østerrisk flyselskap med avganger fra Stavanger og Kristiansand til Graz, Gøteborg, Hannover og Innsbruck.

Besøk Welcome Air

 

wizz air

Wizz Air er et polsk lavpris flyselskap med veldig billige avganger fra Oslo/torp til Krakow, Gdansk, Poznan og Warszawa. Videre derfra kan du fly til en rekke destinasjoner i England og Sør Europa. Nettsidene og prisene er på norsk

Besøk Wizzair

 

thai airways

Thai Airways er et Thailandsk flyselskap med en rekke destinasjoner i Asia. Flyselskapet har en rekke avganger fra Oslo til Bangkok (med mellomlanding). Fra Bangkok kan du fly videre til store deler av Asia / Australia og USA. Nettsidene og prisene er på norsk.

Tidtabell Oslo-Bangkok

Besøk Thai Airways(NO)

 

 

 

Norwegian

SAS

Widerøe

Ryan Air

British Airways

Sterling

KLM

Span Air

Air France

Air Berlin

 

reiser

Flyselskap

Kontakt

Om oss

Linker

Linkbytte

 

 

 
 

Flyselskap.net © 2007 - Alle rettigheter reserverte | Sidekart

web analytics